Årets tredje och sista nyhetsbrev

   
I årets sista nyhetsbrev berättar vi om hur 2020 såg ut för SUS och hur organisationen, trots pandemin, höll många verksamheter i gång. Bangladesh fyller 50 år – vår styrelsesuppleant Shahina Begum berättar om frihetskriget och de nio månader av rädsla som föregick självständigheten.   

   

I vår artikelserie om Bangladesh historia har vi kommit till perioden mellan 1947 och 1981.

För första gången på två år kunde föreningen ha ett fysiskt medlemsmöte. Det skedde på restaurang Shere Khan i Stockholm och inbjudne frilansjournalisten Troy Enekvist berättade om hur klimatförändringarna påverkar Bangladesh befolkning.

I föreningens bokcirkel läste vi en tunn novellsamling av Rabindranath Tagore. Men innehållet visade sig ha oväntade djup.

Vi bjuder också på receptet till mat för regnigt väder. 

Nyhetsbrevet kan laddas ner högupplöst här och lågupplöst här 

”Men innehållet visade sig ha oväntade djup.”

   

Kommentera