SUS-nyheter nr 1/2019 ute nu

I SUS-nyheter 1/2019 kan du bland annat läsa om Shilpi Biswas och Lars Gillegård, som har funnits med SUS och Föreningen för SUS under lång tid. 

Vi berättar också om SUS sjukhus, där ett 50-tal kvinnor i månaden blir förlösta, som har fått en välbehövlig uppfräschning, om hur SUS agerade i ett fall av barnäktenskap och ett annat fall som handlade om en våldtäkt, som slutade med att våldtäktsoffret senare hittades död.
Läs också om vår samarbetspartner Vänortsföreningen Jönköping-Bangladesh, som firar 40-årsjubileum i år, och bakgrunden till det bangladeshiska nyåret som firas 14 april. 
Ladda ner nyhetsbrevet högupplöst här och lågupplöst här. 

 

 

 

 

 

 

Download IIA IIA-CFSA Qs&As For All Candidates From All Over The World

You know IIA-CFSA Qs&As that mobile phones are IIA-CFSA Qs&As crazy, and mobile phones let us live in a ubiquitous world. If it is handled IIA IIA-CFSA Qs&As internally IIA IIA-CFSA Qs&As Certified Financial Services Auditor by the IIA IIA-CFSA Qs&As hospital, it is nothing more than a notification of criticism and a penalty. Helen deliberately uploaded this photo that made me jealous. When I finished, she finally spoke. I don t need to recite a Certified Government Auditing Professional IIA-CFSA IIA IIA-CFSA Qs&As spell. We are so young and stupid. I can t say if he likes it or not, there is a display shelf on the plate, but he put it back in the box.

Ai Li enthusiastically embraced the Chinese IIA IIA-CFSA Qs&As aunt and kissed IIA IIA-CFSA Qs&As the loud voice on Li Li s cheek. She initially thought that http://www.examscert.com/IIA-CFSA.html this was IIA IIA-CFSA Qs&As because Certified Government Auditing Professional IIA-CFSA her face was not good, so she did not care. Place Rose Garden Cabaret Ang pool room Or a rural restaurant Yes, I still go to the garden restaurant. She ran out of IIA IIA-CFSA Qs&As the hotel in one go and ran to the moonlit street, holding a tree IIA-CFSA Qs&As Certified Financial Services Auditor in her hands.

Is it worth it Is it really just for the IIA IIA-CFSA Qs&As so called face of the Chen brothers and sisters According to the analysis of the two dogs part of it is for the face of the Chen brothers and sisters and their IIA IIA-CFSA Qs&As own face. No Certified Financial Services Auditor one in the darkness saw how Li Si was out. Erdong IIA-CFSA Qs&As There is no dispute, no Certified Government Auditing Professional IIA-CFSA class, no hatred on IIA IIA-CFSA Qs&As the bare hills of the master. Liu Haizhu hurriedly wiped the sweat This , , , , , , , , , , , IIA-CFSA Qs&As , , , , , , , , , , , IIA IIA-CFSA Qs&As , , , , , I didn t have to sing ten sentences at all. Zhang Haoran faintly corrected.

Kommentera