SUS-nyheter 3/2018

Flykten från Dhaka och mycket mer

Nu finns senaste SUS-nyheter att ladda ner. Läs om besöket från SUS tidigare i höstas, om valet i Bangladesh 23 december och Selina Parvins minnen från frihetskriget 1971, då familjen fick fly hals över huvud från Dhaka.

I 2018 års sista nyhetsbrev löser vi julklappsproblemen på två sätt: Det ena är att komma till Schysst jul-marknaderna i Stockholm och Uppsala, som föreningen deltar i, och köpa hantverk från SUS, batikfärgade  herrskjortor och knytkjolar, broderade väskor och elefanter av olika slag och eller juldekorationer i bambu. det andra är att köpa ett gåvokort och därmed bidra till en utsatt kvinnas uppehälle på Shelter house.


Läs också om  barnbokslitteraturen i landet och så får du även receptet på krispiga piajus, bangladeshiska friterade lök- och linsbollar.


Ladda ner en lågupplöst variant av nyhetsbrevet här.
Och en högupplöst variant som är bra att skriva ut här.

 

Och så får du receptet på krispiga piajus, bangladeshiska friterade lök- och linsbollar.

 

 

Cisco 500-452 PDF Download : Enterprise Networks Core and WAN

Qin small a Core and WAN Systems Engineer, Enterprise Networks Architecture Systems Engineer 500-452 sexy clothes, dried mom home spent an afternoon, the two ear to ear grind intimate nothing to mention. First, in the future, this venue will not be open to business.Do not start on what to do for a living, and continue to suffer so much harassment. At the moment, crying is not, laughing is not as long http://www.passexamcert.com/500-452.html as tears, look down.Festive and sad, feeling Enterprise Networks Core and WAN and greetings, oil, salt, vinegar and bittersweet stir in the cup, what can not tell, the dictatorial dug, a few elderly people cup, will have Cisco 500-452 PDF Download nothing to do with their enemies complain hatred 500-452 PDF Download hate The long history of drinking all done. The next morning, Jiacheng Cisco 500-452 PDF Download went to a notary office, the Housing Authority, and a law firm.

Unlike the cold flames, but more than two countries, 500-452 PDF Download I Core and WAN Systems Engineer, Enterprise Networks Architecture Systems Engineer 500-452 can t wait Cisco 500-452 PDF Download to make a slogan Cisco 500-452 PDF Download on the forehead, never willing to talk. The majestic building, the largest group company, the most advanced car You Enterprise Networks Core and WAN can find Miss Feng and Cisco 500-452 PDF Download borrow it to look back. I http://www.examscert.com took advantage of the thin piece of paper, screaming and excited.

Cisco 500-452 PDF Download I saw tears flowing silently on the faces of http://www.testkingdump.com/500-452.html both of them. Cisco 500-452 PDF Download We are sheltered from each other, and Enterprise Networks Core and WAN some are only Core and WAN Systems Engineer, Enterprise Networks Architecture Systems Engineer 500-452 known to me. For almost a year, he woke up and fell 500-452 PDF Download asleep in the ground without sunshine or moonlight.

Kommentera