Lättlagat med linser

Vegetariskt från Bangladesh. Toppa gärna med till exempel torkad lök och servera med ris eller bröd. Foto: Selina Parvin

Linsgryta med blomkål

Det finns många sorters linser och moong lentils, eller mungbönorna, är en lättsmält sort som kokar snabbt. Selina Parvin bjuder på ett recept på en snabbkokt linsgryta med blomkål

Det finns många sorters linser och moong lentils, eller mungbönorna, är en lättsmält sort som kokar snabbt. Om man använder de gröna mungbönorna ska de helst blötläggas över natten först. Om man använder de delade gula behövs ingen blötläggning.

Moong dal med blomkål
4 personer
4 dl mungbönor
olja till stekning
vatten att koka linserna i
1/2 tsk gurkmeja
salt
1/4 tsk koriander
chili efter smak
1 liten blomkål
2 msk ghee eller smält smör
1 st gul lök
3 klyftor färsk vitlök
1 hel torkad chili
1 tsk hel kummin
1 msk olja
2 lagerblad
1 l vatten

Gör så här:

Stek moong linser på medelvärme så att de blir gyllenbruna. Skölj dem och koka med dubbelt så mycket vatten som linser. Sänk värmen när linserna har kokat upp och tillsätt malen gurkmeja, salt, koriander och chili. Koka på låg värme med locket på ungefär 25–30 minuter.

Förbered under tiden blomkålen. Skär den i bitar och stek den runt om i olja några minuter. När linserna är mjuka, vispa eller mixa dem och häll sedan i 1 liter vatten och låt koka ungefär fem minuter.

Tillsätt blomkålen i de kokande linserna. Koka under lock ytterligare cirka fem minuter.

Hacka gul lök och vitlök. Värm ghee eller smör i en separat kastrull. Tillsätt gul lök, vitlök, 1 hel torkad chilifrukt (kan uteslutas), hel kummin och lagerblad.

Stek tills det blir gyllenbrunt. Tillsätt sedan den stekta löken i de kokande linserna. Rör om. Stäng av spisen och lämna kastrullen på den varma plattan fem minuter till med lock på. Smaka av med salt före servering.

Servera med ris eller bröd.

Selina Parvin

driver Food Club, Facebookgrupp för matbilder

 

 

Microsoft 70-488 Exam Dumps : Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions

To be honest I did not guess my approximate location from the topography and constellations until after I had pondered for a week until it was time for us to Microsoft 70-488 Exam Dumps get into the technical subjects to learn what Rushzi GPS was and where exactly it was. Touch the checkpoint vanguard reconnaissance guard after the son of no sniper rifle can only follow the curse inside. Our goal is to base the cat head brigade.If you are also in our ranks, you will know what is the psychological feeling of special warfare elite. Kiwi opened the backpack, by Take out a big python Good guy is still alive I am not afraid of the snake, but also shocked look at the bright white face, the mouth is to Microsoft 70-488 Exam Dumps sell the dog and then fainted hey, this is the bright idea that repeatedly told me Microsoft 70-488 Exam Dumps not Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions to Microsoft 70-488 Exam Dumps Tell others about the birds, I now give it, or I m sorry he bird bright met a small shadow, he is able to speak Chinese, college, elective Chinese can crepe so two still like to see Microsoft SharePoint Applications 70-488 Wu Yusen Swordsman films so older arena is also a set of mouth to come. High school squadron to see everyone last look at me I will not say he laughed because he does not recognize Even this is not afraid of you as a special forces it Or cadres have the role model, a lieutenant face quite white Still, 70-488 Exam Dumps he said I ll come first.

After demarcation of the selection range, Lily began to look for it with her own eyes. Now, please stand up, take off your pants 70-488 Exam Dumps and take off your underwear. It is normal for Dr. Microsoft 70-488 Exam Dumps Yun s family to be a 70-488 Exam Dumps Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions Microsoft 70-488 Exam Dumps doctor. Prosperously Microsoft SharePoint Applications 70-488 slammed a fist on his leg.

On the contrary, what you need Microsoft SharePoint Applications 70-488 is to hold your face, Barney said, turning to face 70-488 Exam Dumps me and holding my chin. Microsoft 70-488 Exam Dumps She kept muttering in her mouth. No one thought that this was the only show Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions of the Berry Girl Island s Redberry Island in the sun. I thought that my father might fall back to the roots, so I came. At the same time, they Microsoft 70-488 Exam Dumps happily counted the poisonous rice, poisoned milk powder, poisonous taro, fake http://www.testkingdump.com eggs, leather milk, gypsum noodles, and chemical Microsoft 70-488 Exam Dumps hot pot that left the world.

Kommentera