Gåvokortet – den perfekta julklappen

Gåvan som gör gott

Vi säljer gåvokort för 200 kronor styck. Det är den perfekta julklappen till den som redan har allt!

Det finns ett neutralt gåvokort och ett som innehåller en julhälsning, lämplig som julgåva.

200 kronor täcker kostnaderna för en utsatt kvinna under en månad på SUS Shelter House i Netrakona. Förutom mat och husrum får hon också utbildning i sömnad och tillskärning, samt tillgång till juridisk och medicinsk hjälp.

Sätt in pengar på postgiro 18 95 87-9, samt skicka ett mejl till susisverige@gmail.com, och ange ditt namn och adress och vilket kort du vill ha. Eller skicka din beställning med vanlig post till Föreningen för SUS, c/o Kjell Johansson, Färgargårdstorget 38, 116 43 Stockholm. Glöm inte att ange vart kortet ska skickas!

Läs mer om Shelter House!

Kommentera