SUS-nyheter nr 3/17

Nu kan du läsa senaste numret av SUS-nyheter. I nr 3/17 berättar vi bland annat om Soma, 22 år, som förlorade allt när maken dog. Hon är en av kvinnorna som bott på Shelter house i år.

Vi berättar också om två otäcka gruppvåldtäkter i SUS område, där den ena kvinnan mördades och den andra tog livet av sig efteråt.

Händelser som dessa visar att SUS behövs. Ett sätt att stödja SUS är att besöka Schysst Jul-marknaden i Stockholm 2–3 december och i Uppsala 16 december. Vi finns där och säljer hantverk från SUS. Där går det också bra att köpa gåvokort, en bra julklapp till den som har allt. Gåvokort kan du också beställa via oss, läs mer här.

Ett annat sätt är att bli medlem i föreningen. Avgiften är 150 kronor per år och betalas till pg 189587-9.

Det finns förstås också goda nyheter i nyhetsbrevet. SUS har delat ut hjälpmedel till funktionshindrade, vi har mingelbilder från medlemsmötet 24 september och så berättar vi om självständighetsdagen 16 december, som är en viktig dag i Bangladesh.

Och eftersom det närmar sig jul bjuder vi på receptet till en färgstark bangladeshisk rätt som platsar på dessertbordet i jul – Morotshalua!

Det är något av innehållet i medlemsbladet som du läsa här.

Och om du vill ha den högupplösta varianten, för utskrift, kan du ladda ner den här.

 

”Händelser som dessa visar att
SUS behövs.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera