Medlemsmöte med Rokeya 24 september

Talade på 30-årsjubileet. I januari 2017 firade SUS 30-årsjubileum och grundaren Begum Rokeya var förstås en av talarna.   Foto: Maj-Lis Koivisto

SUS grundare till medlemsmöte 24 september

Nya och gamla medlemmar är hjärtligt välkomna till föreningens medlemsmöte 24 september i Stockholm. Deltar gör SUS grundare Begum Rokeya, så boka datumet för en spännande kväll med nyheter från SUS och Bangladesh!

Mötet äger rum i föreningslokalen, markerat med en svart prick på kartan nedan, Färgargårdstorget 66, på Södermalm i Stockholm den 24 september klockan 17 och slutar senast klockan 20.

Som vanligt finns det något att äta till en billig penning på mötet, denna gång bangladeshiska läckerheter, och också möjligheter att köpa hantverk från SUS, vi har mycket nyinkommet nu!

Anmäl att du kommer via e-post susisverige@gmail.com eller med sms eller tel till Maj-Lis Koivisto, 0700-20 90 29, senast den 20 september, så att vi vet hur mycket mat vi ska laga.

Busslinjer med ändhållplats i närheten är linje 2 Barnängen, linje 57 och 66 Tengdahlsgatan, linje 76 Ljusterögatan och linje 59 Malmgårdsvägen.

Hitta till Färgargårdstorget kan man också göra med hjälp av Google Maps.

 

 

© OpenStreetMaps bidragsgivare, openstreetmap.org

Medlemsmötet börjar
klockan 17.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera