Årsmöte 9 april

Mikrolånsgrupp i Kendua, där SUS arbetar integrerat med barn, ungdomar, kvinnor och mänskliga rättigheter, för att lyfta hela samhället.  Foto: Maj-Lis Koivisto

Goda skäl att komma på årsmötet

Det blir en rapport med tillhörande bildvisning från SUS 30-årsfirande på årsmötet och även tillfälle att köpa nyinkommet hantverk. Så boka 9 april redan nu för en intressant kväll med Föreningen för SUS – kvinnoprojekt i Bangladesh.

Maj-Lis Koivisto och Margit Palokangas från styrelsen deltog i SUS 30-årsfirande i januari och kommer att berätta om detta och andra nyheter från SUS. De passade också på att beställa varor från SUS hantverksavdelning och dessa finns till försäljning på årsmötet, då det också finns soppa och fika att köpa till bra pris.

Så förutom att få reda på vad styrelsen gjort under 2016 och planerar att göra under 2017 finns det flera skäl att komma till Solidaritetshuset, Tegelviksgatan 40 på Södermalm i Stockholm den 9 april klockan 16–19.

Vägbeskrivning till Solidaritetshuset finns här

9 april, kl 16–19
Solidaritetshuset
Tegelviksgatan 40
Stockholm

 

 

 

Kommentera