Hjälp till i montern på Schysst jul-marknaden

Handsydda och broderade väskor från SUS i Bangladesh. Bra på resan, rymmer till exempel pass och biljetter.
Foto: SUS

Föreningen deltar i den schysstaste julmarknaden

3–4 december är det dags för Schysst jul-marknaden i Stockholm. Vår förening deltar och säljer hantverk från SUS. Maj-Lis Koivisto från styrelsen kommer också att visa bilder och berätta om SUS arbete i Netrakona. Vi söker medlemmar som vill hjälpa till i montern.

Schysst Jul är Stockholms schysstaste julmarknad, en marknad med stor variation från världens många hörn. Vi som deltar i Schysst Jul vill visa att det finns ett alternativ till den vanliga julhandeln och istället lyfta fram bra klappar som visar hänsyn till människa och miljö.

På Schysst Jul kan du därför känna dig trygg med att du får veta var produkterna som säljs kommer ifrån och räkna med att de som producerat dem har bra arbetsvillkor. Så kom och njut av en mysig julhelg med oss på Schysst Jul.

Vi deltar med ett bord och behöver hjälp i montern på söndagen. Hör av dig till Maj-Lis Koivisto, tel 0700-20 90 29 eller maj-lis@ordbruk.com


Datum: 3-4 december
Öppet: 10-16 båda dagarna
Plats: ABF-huset plan 1, Sveavägen 41, Stockholm
Mer info: https://www.facebook.com/schysstjul/?fref=ts och  www.schysstjul.se

 
 

 

 

 

 

 

Kommentera