Årets Banglamiddag: 19 november

_MG_3835fb-maten
Förra gången det var medlemsmöte, i november 2015.
Foto: Maj-Lis Koivisto

Ät, shoppa och mingla på medlemsmötet 19 november

Boka 19 november och ta med en vän till föreningens traditionella medlemsmöte. Kvällen bjuder på middag, mingel med gamla och nya medlemmar, musik som underhållning, och möjlighet att julhandla klappar i form av hantverk från SUS.


Medlemsmötet äger rum i föreningslokalen på Färgargårdstorget 66 på Södermalm i Stockholm. Minglet startar 17, middagen beräknas serveras vid 18. Priset är 150 kronor per person och det bjuds mat med ursprung Bangladesh och Indien. Vin och öl finns att köpa till. Anmäl hur många som kommer senast 15 november genom sms till Christina Tillö, 070-5319923 eller genom att mejla till christina_tillo@hotmail.com.
 
Ta gärna med en vän så kanske vi blir fler i föreningen!

Kommentera