SUS-nyheter 3/2018

Flykten från Dhaka och mycket mer

Nu finns senaste SUS-nyheter att ladda ner. Läs om besöket från SUS tidigare i höstas, om valet i Bangladesh 23 december och Selina Parvins minnen från frihetskriget 1971, då familjen fick fly hals över huvud från Dhaka.

I 2018 års sista nyhetsbrev löser vi julklappsproblemen på två sätt: Det ena är att komma till Schysst jul-marknaderna i Stockholm och Uppsala, som föreningen deltar i, och köpa hantverk från SUS, batikfärgade  herrskjortor och knytkjolar, broderade väskor och elefanter av olika slag och eller juldekorationer i bambu. det andra är att köpa ett gåvokort och därmed bidra till en utsatt kvinnas uppehälle på Shelter house.


Läs också om  barnbokslitteraturen i landet och så får du även receptet på krispiga piajus, bangladeshiska friterade lök- och linsbollar.


Ladda ner en lågupplöst variant av nyhetsbrevet här.
Och en högupplöst variant som är bra att skriva ut här.

 

Och så får du receptet på krispiga piajus, bangladeshiska friterade lök- och linsbollar.

 

 

Kommentera