Kom till Schysst jul-marknaden

Besök oss på Schysst jul-marknaden

Föreningen kommer att delta med ett bord på Schysst jul-marknaden i Stockholm 1–2 december. Vi som deltar i Schysst Jul vill visa att det finns ett alternativ till den vanliga julhandeln och istället lyfta fram bra klappar som visar hänsyn till människa och miljö.

Schysst Jul är Stockholms schysstaste julmarknad: en marknad med stor variation från världens många hörn. På Schysst Jul kan du därför känna dig trygg med att du får veta var produkterna som säljs kommer ifrån och räkna med att de som producerat dem har bra arbetsvillkor. Så kom och njut av en mysig julhelg med oss på Schysst Jul!

Föreningen kommer att som vanligt sälja hantverk producerade av kvinnor i SUS olika projekt. Att handla från oss innebär både att du får en fin handgjord julklapp och att du stöttar kvinnor i Bangladesh. 

Datum: 1–2 december
Öppet: 10–16
Plats: ABF-huset, entréplan, Sveavägen 41, Stockholm 

Vill du veta mer?
Föreningen på Facebook
Schysst juls sida på Facebook
Schysst juls hemsida

Vi ses på Schysst Jul!

Julklappar som är schysst producerade

 

 

 

 

 

Kommentera